Suntem o societate cu capital privat romanesc, furnizor dispozitive si consumabile medicale, ORL, ATI, Chirurgie generala, Urologie.

Activitatea noastra consta efectiv in comercializarea dispozitivelor medicale destinate in special pacientilor care au suferit o interventie chirurgicala la nivelul laringelui, denumita laringectomie si sau traheotomie, in urma carora necesita si primesc compensat de la Casa de Asigurari de Sanatate dispozitive medicale de protezare ORL ( proteza traheala - canula traheala simpla sau Montgomery, proteza fonatorie - vibrator laringian, buton fonator) precum si pacientilor suferind de incontinenta urinara, carora Casele de Sanatate le compenseaza in acest sens dispozitive pentru incontinenta urinara (condom urinar, sac colector urina, sonda Foley, cateter urinar), dispozitive pentru protejare stomii ( sistem stomic unitar sau cu 2 componente - sac colector colostomie/ileostomie).

In fiecare an, fiecare pacient cu laringectomie/traheotomie are dreptul sa primeasca compensat de la casa de asigurari de sanatate unde este inscris, produse de protezare in domeniul ORL. De aceleasi drepturi beneficiaza si pacientii cu protezare stomii si cei cu incontinenta urinara.

Mentionam faptul ca firma noastra se afla in relatii contractuale cu toate cele 43 de Case de Asigurari de Sanatate din Romania, precum si faptul ca la nivel national nu exista decat 3 furnizori de dispozitive protezare ORL in contract cu C.A.S., “AGENT MEDICAL” fiind unul dintre acestia.

Gama de produse include pe langa cele antementionate urmatoarele tipuri de produse: paleta variata si extrem de extinsa de consumabile chirurgicale, instrumentar chirurgical, mobilier pentru sali operatie, mobiler pentru saloane pacienti si cabinete consultatie, dispozitive electronice medicale.

Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract semanifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si furnizorii, pentru a fi asigurate calitatea si confortul care sa satisfaca cit mai bine cerintele beneficiarilor.

Demersurile noastre se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic incontinua crestere al tehnologiilor avansate si al cerintelor crescute ale pacientilor si sau al celor de la spitale/clinici medicale.

Respect pentru pacient

Pentru noi construirea unei relatii de incredere cu pacientii este aspectul cel mai important.  Fiecare  pacient este unic si merita toata atentia noastra, in ideea in care il sprijinim sa ia cea mai potrivita decizie informata. Confortul pacientului reprezinta scopul nostru major, manifestat prin intelegerea nevoilor distincte ale fiecaruia dintre acestia.

Profesionalism

Echipa noastra este formata din  persoane calificate, cu experienta mai mare de 4 ani in domeniul acesta si colaboram in prezent cu  aproximativ 1000 pacienti.  Competenta, seriozitatea si calitatea serviciilor prestate aduc o contributie pozitiva in viata comunitatii medicale si  a pacientilor.

Ne place sa credem ca facem o diferenta aducand un aport pozitiv in viata pacientilor nostri.
Vom continua sa fim adeptii unor standarde inalte  de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a produselor si serviciilor noastre si a solutiilor de valoare, prin respect  si responsabilitate fata de clientii nostri.